Home page >  Bruidsjurken
❤ De beste kwaliteit Trouwjurken 2017 vindt u bij Bridesire, met de grootste collectie en tegen de laagste prijs!
1 tot 24 (van 764 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Satijn Kapelsleep Strapless Bruidsjurk With Borduurwerk

  In het begin was ik aarzelend om mijn speciale avondjurk uit een online website te bestellen. Maar Wow! Het maakte die avond de meest memorabele avond die ik ooit heb gehad. Mijn man die bijna twee maanden op zakenreis was geweest, kwam binnen twee weken terug en hij had beloofd me uit te nodigen voor een speciale avonduitje. En ik wilde hem niet teleurstellen. Ik heb mijn bestelling bij Bridesire geplaatst. Ik had zelfs reserveringen dat misschien de jurk lang zou aankomen nadat mijn man al was gekomen, maar dat was nooit zo dat de jurk een paar dagen voor de noodlottige dag kwam. De jurk was precies waar ik voor bestelde. Het was een geweldige avond. Mijn man bleef me complimenten voor hoeveel jonger ik in die jurk zag. Ik kon het niet meer doen als hij meende dat ik naar huis zou moeten gaan, die jurk verwijderen, iets anders opnemen en terugkomen, want met zo'n soort jurk kon elke jonge man me van hem weghalen en toch was hij niet klaar om Los me. Het was leuk. Dank u Bridesire voor het maken van mijn avond glorieus.

  Klant: Beatrice Datum:03-09-2017

 2. A-Lijn Organza Satijn Sweep/ Brush Train Een schouder Bruidsjurk

  Mijn vriend was niet in staat om een ??trouwjurk in goede tijd te bestellen. Hij heeft deze site bezocht en een bestelling gemaakt. Het personeel van het bedrijf heeft een poging gedaan en hem binnen enkele weken voor de trouwdag de beste jurk gekregen. De kosten waren beheersbaar, en de service was aangenaam. Ik erken de beste aanbiedingen die door het bedrijf worden aangeboden. Uit ervaring kreeg hij geen woorden om het bedrijf te bedanken, zelfs door de site reviews was het moeilijk. De trouwdag was uitstekend. Ik adviseer goede beoordelingen aan het bedrijf voor de diensten die het aan de klanten biedt.

  Klant: Heather Datum:08-09-2017

 3. A-Lijn Tule Vloer Lengte Een schouder Bruidsjurk

  OMG! Bridesire is de beste! Ik wil een speciale jurk dragen om een ??jubileumdiner bij een fancy restaurant te dragen. Ik ben er zeker van dat mijn vriendje van twee jaar me zal vragen om hem te trouwen! Ik ben op een budget, maar ik vond de perfecte avondjurk in Bridesire. Het is vandaag geleverd en OMG !! Het past perfect! En de kleur is mooi en helder, het materiaal voelt als zijde! Ik weet gewoon dat dit een nacht zal zijn, ik herinner me altijd! Bedankt voor het speciaal maken! Jullie zijn geweldig!

  Klant: Vicky Datum:13-09-2017

 4. Galajurk Organza en Satijn Kathedraalsleep Liefje Bruidsjurk

  Ik ben geen fan van online winkelen vanwege de angst dat ik misschien niet de beste deal krijgt, en van de negatieve beoordelingen die klanten geven. Maar nadat ik door een vriend was verzocht, besloot ik om naar een avondjurk te gaan. Ik was nerveus toen de verzending aankwam, aangezien ik negatief dacht over wat ik zou verwachten. Om de waarheid te zeggen, was de avondjurk prachtig en passend zoals ik had gewenst. In feite bleef iedereen me vertellen wat een mooie jurk ik had. Een ding is zeker, ik zal al mijn jurken van Bridesire kopen.

  Klant: Beverly Datum:18-09-2017

 5. Galajurk Strapless Kapelsleep Mouwloos Organza Bruidsjurk

  Een prom jurk is een unieke jurk tijdens speciale gelegenheden. Ik wilde kopen voor mijn afgestudeerde vriend van de universiteit. Ik bestelde de jurk via het Bridesire online platform. De communicatie ging snel met een vriend, ik waardeer de vriend die mij heeft verbonden met de e-commerce site van Bridesire, omdat ik een verscheidenheid aan jurken kreeg. Het goederen nieuws is dat de jurk van tevoren is afgeleverd en de specificaties had die ik had aangevraagd. Ik adviseer veel kopers naar de site voor het goede werk dat ik heb ontvangen.

  Klant: julio Datum:23-09-2017

Beste Deals