Home page >  Bruidsjurken
De beste kwaliteit Trouwjurken 2017 vindt u bij Bridesire, met de grootste collectie en tegen de laagste prijs!
1 tot 24 (van 764 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Prinses V-hals Vloer Lengte Halfe Mouw Satijn Chiffon Bruidsjurk

  Mijn ervaring winkelen met Bridesire was geweldig. Het was gemakkelijk om favorieten te markeren, om door de opties te schuiven en te bestellen. Zeer duidelijke instructies over metingen en maten. De prijzen zijn zeer redelijk en de punten zijn van zeer hoge kwaliteit. Al mijn items kwam sneller dan ik had verwacht en goed verpakt. Erg blij en ik zal zeker opnieuw winkelen! Dank je!

  Klant: Romane

 2. A-Lijn Knielengte Kant V-hals Bruidsjurk

  Dank je wel voor de mooie trouwjurk! Ik was een beetje wantrouwig van online bestellen, maar de prijs was binnen mijn budget en de jurk is echt prachtig! Ik zou iedereen die wantrouwend over het bestellen van een trouwjurk online om zeker te vertrouwen Bridesire vertellen. Ik deed het aangepaste formaat en het past perfect en werd geleverd in 12 dagen na bestelling, dat is geweldig service! Dank je!!

  Klant: Julia

 3. Trumpet / Zeemeermin Kant Kapelsleep Open-Schouder Trouwjurk

  Ik was ontzettend zenuwachtig over het kopen van een bruidsjurk online. Vooral een die leek zo betaalbaar. Mijn jurk kwam binnen 2 weken en het is prachtig! De jurk is gemaakt van hoogwaardige materialen en anders dan een paar kleine aanpassingen aan mij perfect te passen, het is allemaal klaar voor de grote dag!

  Klant: Anu