Home page >  Bruidsjurken
De beste kwaliteit Trouwjurken 2017 vindt u bij Bridesire, met de grootste collectie en tegen de laagste prijs!
1 tot 24 (van 764 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Galajurk Scoop Kapelsleep Korte mouw Organza Bruidsjurk

  Ik ben er absoluut gefascineerd door de producten die ik heb het kopen van je. Dit is de derde keer kocht ik een jurk en je nooit hebben gefaald mij. Dank je wel voor het handhaven van een niveau van uitmuntendheid in uw bedrijf.

  Klant: mariselys Datum:05-04-2017

 2. A-Lijn Taf Strapless Kathedraalsleep Bruidsjurk with Flowers

  Ik hou van online winkelen vooral bij Bridesire omdat het personeel te reageren op mijn vragen zeer efficiënt en de producten die ik heb ze te kopen voor de afgelopen acht maanden zijn altijd geweldig geweest. Ik zal altijd winkelen bij bridesire voor al mijn toga en jurk behoeften.

  Klant: Susanna Datum:09-04-2017

 3. Een schouder Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Stretch Satijn Bruidsjurk

  De rooskleurige witte bruidsjurk bestelde ik van u arriveerde twee dagen later en de zoom was niet goed gemaakt. Maar goed dat mijn vriend op maat veranderde het met succes en perfect. Gelieve de producten voorafgaand aan de levering de volgende keer.

  Klant: Shahana Datum:13-04-2017

 4. Galajurk Kapelsleep Satijn en Tule Halster Bruidsjurk

  De werkelijke jurk is veel mooier dan de jurk op de foto. Ik verwachtte niet eens mijn prom dress aan wow veel van mijn vrienden tijdens het feest. Ik was ook in staat om een ??paar bling om te gaan met de jurk omdat het alleen werd verkocht voor $ 214,49 kopen.

  Klant: Melina Datum:17-04-2017

 5. Galajurk V-hals Hof Sleep Korte mouw Organza Bruidsjurk

  Ik ben nogal druk, dus ik ga een kort bericht achterlaten voor u vandaag. Ik zou willen zeggen bedankt voor het leveren van mijn jurk snel en voor het verzorgen van mijn bestelling onmiddellijk. Dank u voor de perfecte wijzigingen op mijn jurk evenals de shawl. Ik hou ook van de toegevoegde lint op het lijfje. Dit is de tweede keer van het zaken doen met jou en je blijft me verbazen. Twee duimen omhoog!

  Klant: Rita Datum:21-04-2017

Beste Deals