Home page >  Bruidsjurken
❤ De beste kwaliteit Trouwjurken 2017 vindt u bij Bridesire, met de grootste collectie en tegen de laagste prijs!
1 tot 24 (van 764 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Liefje Hof Sleep Mouwloos Organza Bruidsjurk

  Ik ben van plan om te plannen en te sparen voor de verjaardag van een leven naar een prachtige stad die ik altijd met mijn man van 10 jaar wilde bezoeken. Ik wist dat ik wat leuke kleren nodig had, vooral mooie jurken, om mijn reis op te nemen voor die leuke avonden uit de stad. Ik bestelde een mooie avondjurk uit Bridesire die snel kwam dan ik verwachtte. Ik was in staat om de formaat informatie op de website te gebruiken alvorens te bestellen en de jurk perfect past. Onze reis was geweldig en mijn avondjurk was perfect voor onze speciale diner datum. Deze jurk maakte onze nacht een om te onthouden en het zorgde ervoor dat ik me mooi voelde.

  Klant: Anton Datum:05-07-2017

 2. A-Lijn Taf Kapelsleep Strapless Bruidsjurk

  Ik ging naar Bridesire om bruidsaccessoires te vinden met mijn trouwjurk. Ik had een jurk aan mij geleend door een andere winkel en ik vond het op een of andere manier leuk. Dus Bridesire verwelkomde me en assisteerde met het zoeken naar de accessoires die bij mijn jurk zouden passen. Terwijl ik daar was, adviseerde de verkoper dat ik een aantal jurken bekijkt voor een geweldige bruidservaring; Zoals je je kan voorstellen dat dit mijn moment was. Aangezien ik niet had gepland om een ??jurk financieel te kopen, keek ik alleen op jurken die ongeveer $ 99 waren. Er is deze mooie jurk die ik heb geprobeerd en tot mijn verbazing was het zo geweldig dat ik begon te huilen. Het was de perfecte jurk en de perfecte pasvorm, en het zorgde ervoor dat ik zo mooi was dat ik het niet kon weerstaan ??om het te kopen. Wat zou me gelukkiger maken! Ik heb mijn eigen droomjurk, die mijn bank niet heeft verbroken. Dank u Bridesire Bridal, zodat mijn droomhuwelijk uitkomt!

  Klant: Claudia Datum:10-07-2017

 3. Schede/Kolom Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Bruidsjurk

  Kijkend naar wat andere mensen over Bridesire moeten zeggen, kon ik het niet eens meer eens zijn. Geen online website die Bridesire betere diensten biedt als het gaat om bruidsjurken en andere soorten jurken. Wat is meer verbazingwekkend over deze online winkel is dat ze altijd de behoefte van de klanten eerst stellen. Om de waarheid te zeggen, doen de meeste vrouwen rond mijn locatie hun boodschappen in deze winkel en ik heb nooit eens een klacht gehoord. Bridesire is gewoon topklasse.

  Klant: Beatricé Datum:15-07-2017

 4. Galajurk Vloer Lengte Strapless Bruidsjurk With Satijn Wrap

  Wanneer ik een paar van mijn vrienden horen klagen over slechte online kleding (vooral jurken) winkeldiensten, vraag ik mij af. Waarschijnlijk hebben ze niet over Bridesire gehoord. Na mijn eerste aankoop van een prom jurk (waar ik nul klacht heb) maakte ik het voor mezelf duidelijk dat ik geen andere online website zal bezoeken in zo'n soort kleding. De diensten zijn klantvriendelijk en de prijzen zijn zakvriendelijk. Bovendien zijn hun leveringsdiensten geweldig. Blijf op het goede werk Bridesire.

  Klant: saqine Datum:20-07-2017

 5. A-Lijn Hoge Neck Strijksleep Mouwloos Chiffon Bruidsjurk

  Ik wilde een avondjurk van je bedrijf en ik was blij omdat ze me een aantal jurken aantreffen om uit te kiezen. Ik koos er voor en ik kreeg het vroeger dan verwacht en het was vergelijkbaar met foto's die ze gestuurd waren, brachten me goed aan en ik hield van I.e. Ik wil graag met je winkelen elke keer als ik een prom en een avondjurk nodig heb.

  Klant: Benita Datum:25-07-2017

Beste Deals