Home page >  Ceremonie Jurken >  Avondjurken
De beste kwaliteit avondjurken 2017 vindt u bij Bridesire, met de grootste collectie en tegen de laagste prijs. ❤ Alle avondjurken worden op maat aangepast om perfecte pasvorm te garanderen.
1 tot 24 (van 434 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Liefje Korte broek / Mini Mouwloos Stretch Satijn Kleding

  Het kopen van artikelen online was altijd een probleem voor mij als gevolg van het krijgen van producten die niets lijken op de foto's online. Nou, dat was totdat ik een sexy avondjurk van Bridesire kocht en het zag er zo mooi uit als ik had verwacht. Ik zal je altijd als beste aan al mijn vrienden aanbevelen.

  Klant: Jennifer Datum:16-11-2017

 2. Schede/Kolom Liefje Korte broek / Mini Mouwloos Organza Kleding

  Ik wilde een jurk voor een feest waar ik naar was uitgenodigd omdat ik sexy wilde kijken voor deze crush van mij die zou bijwonen. Bij Bridesire heb ik een ton jurken gevonden om uit te kiezen en ze lijken allemaal geweldig. Het plukken van de perfecte jurk was makkelijk en zeker voor de eerste keer, mijn geliefde merkt me op. Niets maar looft van mij.

  Klant: roxanne Datum:22-11-2017

 3. Trompet/zeemeermin V-hals Vloer Lengte Strijksleep Korte mouw Satijn Kleding

  Ik was niet zeker of het de juiste tijd was om te trouwen tot ik mijn trouwjurk van Bridesire had ontvangen. Het moment dat ik er naar zag, verdwenen alle vorige twijfels gewoon. Mijn bruiloft was geweldig dankzij jullie. Ik zal je aanraden aan al mijn vrienden die jurken nodig hebben.

  Klant: Jean Datum:28-11-2017

 4. A-Lijn Strapless Knielengte Mouwloos Taf Kleding

  Ik heb altijd jurken gehad, dus toen mijn collega mij vertelde hoe Bridesire een enorme verzameling van schattige jurken heeft, moest ik het voor mezelf proberen. Ik verwachtte niet zo'n geweldige jurkjes online te vinden en ik was geschokt. Ik was van plan om geen jurk die avond te kopen, maar ik vond mezelf aan het kopen van een aantal. Ik zal zeker Bridesire mijn ultieme winkel maken voor al mijn jurkbehoeften.

  Klant: Jackie Datum:04-12-2017

 5. A-Lijn V-hals Vloer Lengte Mouwloos Stretch Satijn Kleding

  Onder mijn vrienden kan ik beschamend zeggen dat ik de ergste was gekleed. Mijn vriend organiseerde een high-end cocktail evenement en dringde erop aan dat ik het onderdeel moest zoeken. Ik hou helemaal van haar voor het introduceren van mij naar Bridesire. Ik kan met vertrouwen zeggen dat als er prijzen waren voor de beste gekleed op mijn werkplek of in mijn sociale kringen, zou ik met trots de goudprijs winnen.

  Klant: Bettina Datum:10-12-2017

Beste Deals

Avondjurken

Telkens wanneer een speciale gebeurtenis in uw sociale leven nadert, of het nu een feest is met uw vrienden, uw collega's of de bruiloft van een geliefde, moet u beslissen welke avondjurk u gaat dragen. En het is tenslotte de belofte die je zal helpen om je eigen stijlstijl te creëren en je uniek en stralend te voelen. Daarom zullen we hier proberen de belangrijkste problemen op te lossen waarover u zich zeker zorgen maakt.

Wanneer draag je avondjurken?

Galajurken zijn kledingstukken vol elegantie, verfijning en exclusiviteit. Om deze reden moet je ze reserveren voor echt speciale en onderscheidende evenementen, zoals bijvoorbeeld die we in de eerste regels van dit artikel hebben besproken. Je moet ongetwijfeld weten hoe je moet kiezen, want anders kom je misschien tegen het feit dat je hebt gekozen voor een te formele optie.

Welke trends zijn op dit moment in de mode in avondjurken?

Er zijn veel trends die de toekomst van cocktailjurken bepalen. In die zin lijkt de mogelijkheid om transparanten op te nemen, vooral in het bovenste deel van het kledingstuk en in de buurt van de hals, sterker te worden. En ze zijn in staat om een extra dosis vrouwelijkheid en sensualiteit aan je kleding te geven. Aan de andere kant, omdat we naar de halslijn verwezen hebben, moeten we je vertellen dat het erewoord meer in de mode is dan ooit. Ook met betrekking tot de rok, elke keer dat ze langer duren en met openingen die je subtiel laten pronken met je benen.

Welke avondjurk past het beste bij jouw figuur?

Er zijn feestjurken van vele soorten, dus je moet je tijd nemen bij het kiezen van degene die het beste bij je past. Kijk in die zin niet alleen naar de stijl en het ontwerp, maar ook naar de vormen die ze hebben en de kenmerken van je figuur. Als je bijvoorbeeld een lange, magere vrouw bent wiens rondingen niet al te uitgesproken zijn, kies dan voor een passend exemplaar dat je figuur benadrukt en laat het opvallen. Als je uitgesproken heupen hebt, kies dan ook voor degenen met een korte vlucht in de rok. Aan de andere kant, als je een grote kist hebt en je wilt het stileren, dan zullen tubes van pas komen.

Welke kleuren zijn meer trendy in avondjurken?

Zwart is de ultieme kleur voor cocktailjurken. Dankzij de elegantie die het met zich meebrengt, raakt het nooit uit de mode. Op dit moment zijn er echter andere tonen die trendy zijn en die helpen om echt interessante kledingstukken te vormen. Blauw, geel en natuurlijk rood zijn bijvoorbeeld goede alternatieven. Alles hangt natuurlijk af van wat je met je kleding wilt overbrengen: onderscheid, sensualiteit, durf ...

Volg deze aanbevelingen die we je net hebben gegeven en je zult zeker je avondjurk kiezen.