Home page >  Ceremonie Jurken >  Avondjurken
De beste kwaliteit avondjurken 2017 vindt u bij Bridesire, met de grootste collectie en tegen de laagste prijs. ❤ Alle avondjurken worden op maat aangepast om perfecte pasvorm te garanderen.
1 tot 24 (van 1076 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Halster Knielengte Mouwloos Satijn Kleding

  Bridesire maakte mijn bruiloftdromen uitkomt. Ik was geconfronteerd met het dilemma dat ik een beperkt budget heb. Ik moest beslissen of ik al mijn budget op één designer jurk zou uitgeven of een paar formele jurken voor bruidsdouches en diners voor de bruiloft kopen. De prijzen bij Bridesire maakte het mogelijk voor me om verschillende mooie jurken te dragen. De A-Line Princess Scoopneck stijl was mijn favoriete ontwerp. Ik kocht deze stijl in verschillende lengtes voor verschillende gelegenheden. Ik droeg de knie lengte jurk aan mijn bruids douche, en ik draag de thee lengte aan het repetitie diner. De volgende dag was het tijd voor de grote openbaring. Ik droeg dezelfde stijl in een vloerlopenjurk. Voor de receptie ging ik een beetje meer flirty en dansde de avond in een hoge-gown. Bridesire maakte het mogelijk voor mij om er prachtig uit te zien en niet in de schuld te gaan. Hartelijk bedankt.

  Klant: Joy Datum:01-07-2017

 2. Schede/Kolom V-hals Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik kan niet ontkennen dat Bridesire professioneel is bij het maken van avondjurken. De laatste avondjurk die ik bestelde kwam in de tijd, eigenlijk twee dagen voor de afgesproken tijd. Inderdaad, het was aan mijn metingen gemaakt zoals het passend was. Kijkend naar de kwaliteit, denk ik dat ik er minder voor heb betaald. Ik droom alleen maar van de grote dag, zodat ik in deze mooie jurk kan pronken. Wat ik weet is dat dit mijn enige plaats zal zijn om te winkelen voor kleding!

  Klant: Annika Datum:06-07-2017

 3. Prinses V-hals Knielengte Korte mouw Organza Satijn Kleding

  Mijn dochter had een prom jurk nodig. Als eenzame moeder had ik geen tijd om naar winkels te gaan die op zoek waren naar de juiste. Maar ik wilde echt betrokken zijn bij het helpen van haar uitzoeken. Bridesire had een geweldige selectie, en het was uiteindelijk de online winkel die mijn dochter haar jurk vond. Toen het aankwam was, was ik zo dankbaar dat de kwaliteit geweldig was. Mijn dochter, die er schattig uit ziet, lijkt op een prinses in de jurk uit deze winkel.

  Klant: Bregje Datum:11-07-2017

 4. A-Lijn Open-Schouder Vloer Lengte Strijksleep Mouwloos Chiffon Kleding

  Dus, mijn prom komt op en ik heb niet veel geld om uit te geven, maar ik wil dat het zo speciaal is als dat kan zijn. Mijn vriend wil dat ik blauw draag omdat hij me denkt dat ik er mooi uitziet. Nou, ik heb geen jurk gevonden die ik leuk vind in de schaduw van blauw, ik wil en binnen mijn budget. Een vriend vertelde me om uit te checken Bridesire. Ik deed en vond de perfecte jurk! Het is de mooiste blauw die ik ooit heb gezien! Ik bestelde het en toen het kwam, voelde ik me alsof ik op negen wolk was! Het past perfect en het materiaal is zo zacht en stroomt zo mooi. Nu kan ik niet wachten om mijn vriendje te verrassen omdat hij geen idee heeft hoe het eruit ziet. Jullie zijn geweldig!

  Klant: danielle Datum:16-07-2017

 5. A-Lijn Halster Knielengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Winkelen voor kleding en schoonheidstoebehoren is een idee dat ik een dag heet. Ik weet dat veel vrouwen ook doen en daarom wil ik met je mijn ervaringen in Bridesire delen. Ik heb nooit meer een betere winkelervaring dan ik als ik bij Bridesire winkelt. De vertegenwoordigers die in de winkel werken zijn erg vriendelijk. Ze zijn er niet alleen om te verkopen maar ook ervoor te zorgen dat ze u een jurk verkoopt die u past en u niet in verlegenheid brengen. Kortom, ze hebben altijd je beste interesse in het hart. Al meer dan een jaar heb ik in Bridesire winkelen en ik heb alleen goede ervaringen om te delen.

  Klant: Othelia Datum:21-07-2017

Beste Deals