1. Home page
  2.  > 
  3. A-Lijn Strapless Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Kleding

A-Lijn Strapless Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Kleding

    Maattabel
    • EU 32
    • EU 34
    • EU 36
    • EU 38
    • EU 40
    • EU 42
    • EU 44
    • EU 46
    • EU 46+
    • EU 48
    • EU 50
    • EU 52
    • EU 54
    • EU 56
    • Aangepaste maat
    Aangepaste maat (cm):
    Op zoek naar een perfecte pasvorm? Onze kleermakers zal uw exacte metingen om een op maat gemaakte jurk voor u te maken. Deze extra service is gratis tot 03/23/2024
    • cm
    • inch
    (US$ 0.00)
    Aantal:




Productomschrijving:

Silhouet:A-Lijn
Hals:Strapless
Zoom/Sleep:Korte broek / Mini
Mouwlengte:Mouwloos
Verfraaiing:Ruches
Rug details:Rits
Volledig gevoerd:Ja
Stof:Satijn
Afgebeelde Kleur:Roze



Recensie: Schrijf zelf een recensie

     2020/02/08 17:08:23
    sara
    Ik wilde de trouwjurk van mijn moeder dragen. Die jurk echter, maar hij paste niet. Ik vond een elegant ontwerp waar ik dol op was bij Bridesire. Ze vond het ook geweldig. Ze hebben een potentiële crisis voorkomen.

     2019/08/26 04:03:01
    luljeta
    De 3D-foto's zijn verbluffend. Ik kon de jurk vanuit alle hoeken bekijken en de foto's hebben ook een hoge resolutie en de jurk was precies wat ik online zag.

     2019/08/14 15:59:44
    Hillel
    Wat een hoogwaardige jurk? Het hoefde niet veranderd te worden, alles had een paar hoge hakken en ik was goed om te gaan. De klantenservice beantwoordde mijn berichten op tijd totdat ik de jurk ontving. Ik ben blij en raad ze ten zeerste aan.

     2019/08/06 20:49:47
    Judy
    Ik belde en vroeg me af of je mijn arme taal zou begrijpen. Ik was verrast toen je nederig was. Bedankt voor het helpen winkelen voor mijn trouwjurk.

     2019/08/03 05:01:51
    Ingeborg
    Bedankt dat je me mijn jurk hebt laten uitwisselen. Je maakte mijn dag door me toe te staan ​​een jurk te kopen die beter bij me zou passen. Ben voor altijd dankbaar. Dit is een website die het opnieuw bezoeken waard is.

     2019/04/10 07:33:05
    Anna
    De jurk was geweldig !! Gefeliciteerd Bridesire. Ik ben je dankbaar. Je maakte me trots. Een goede klus was gedaan. Moge God je werk zegenen.

     2019/04/02 03:45:37
    Saga
    Bij twijfel ga ik naar deze website om de kleding te vinden die ik nodig heb. Met hun snelle aflevering weet ik dat ik zonder zorgen op het laatste moment aankopen kan doen.

     2018/02/21 19:12:08
    Martha
    Als het gaat om vakantiejurken, bekijk ik dit bedrijf alleen voor mijn verzameling. Ik heb mijn vakantiejurken voor ongeveer twee jaar op rij van hen gekregen. Ik heb kant, chiffon en een organzajurk en ze zien er allemaal heel chique uit. Hun producten zijn zo goedkoop dat ze mijn bank niet kapot maken. Technisch gezien heb ik niets slechts te zeggen over dit bedrijf en met name vandaag, toen ik de halter thelengtekleding kreeg die ik de andere week had besteld. Het is geel en perfect voor deze zomer. Ik ben ook dol op de kralen en gedrapeerde details. Het is nog een prachtig stuk van Bridesire.

     2018/01/11 18:00:52
    Estela
    Ik was een beetje aarzelend om mijn trouwjurk online te kopen vanwege problemen met het verleden met online aankopen waar kleding gewoon niet was zoals verwacht. Maar ik vond een jurk waar ik echt van hield bij Bridesire en ik was er nieuw over dat het de perfecte look was voor mijn bruiloft. De maatvoering op de jurk was precies zoals ik hem ontving en hij paste precies zoals ik het wilde. Ik ben zo blij dat ik mijn droomjurk heb gevonden zonder alle stress te hebben die vaak gepaard gaat met bruidsjurkshoppen. Ik ben van plan om Bridesire aan te bevelen aan al mijn vrienden die op zoek zijn naar hun droomjurk.

     2017/11/04 11:12:31
    Amalia
    Bridesire, ontvang een enorme Dankjewel van mijn kant. Ik ging op zoek naar de perfecte jurk in maart, omdat ik mijn geloften wilde hernieuwen bij het vieren van ons 20-jarig huwelijksfeest. Ik was op de een of andere manier ontmoedigd na het uitvoeren van veel zoekopdrachten op de website zonder te vinden wat ik wilde. Dat was het geval totdat ik Bridesire tegenkwam en mijn droomjurk zag. Ik ging door en bestelde een op maat gemaakte jurk en binnen 4 weken was alles klaar en op een perfecte manier. Mijn man was erg onder de indruk van de jurk en de dag was een gedenkwaardige dag.

Schrijf zelf een recensie voorA-Lijn Strapless Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Kleding:

Als u een beoordeling over dit product hebt om met andere klanten te delen, aarzel dan niet om een reactie achter te laten.

    Duidt vereiste velden aan*
    Cijfer:
    Uw naam: *
    Uw e-mailadres: *