1. Home page
  2.  > 
  3. Ceremonie Jurken
  4.  > 
  5. Avondjurken
  6.  > 
  7. Lange
  8.  > 
  9. A-Lijn Halster Vloer Lengte Korte mouw Chiffon Avondjurk

A-Lijn Halster Vloer Lengte Korte mouw Chiffon Avondjurk

    Maattabel
    • EU 32
    • EU 34
    • EU 36
    • EU 38
    • EU 40
    • EU 42
    • EU 44
    • EU 46
    • EU 46+
    • EU 48
    • EU 50
    • EU 52
    • EU 54
    • EU 56
    • Aangepaste maat
    Aangepaste maat (cm):
    Op zoek naar een perfecte pasvorm? Onze kleermakers zal uw exacte metingen om een op maat gemaakte jurk voor u te maken. Deze extra service is gratis tot 03/23/2024
    • cm
    • inch
    (US$ 0.00)
    Aantal:




Productomschrijving:

Ben je op zoek naar een extreem sexy en opvallende avondjurk? Nou, deze jurk met korte mouwen en halternek is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De natuurlijke tailleband laat je sexy lichaamscurves zien. Daarnaast loopt de onberispelijke A-lijn rok perfect over van de taille tot op de grond. De versieringen met ruches en gordijnen zorgen ervoor dat je de focus van het publiek bent.
Silhouet:A-Lijn
Hals:Halster
Zoom/Sleep:Vloer Lengte
Mouwlengte:Korte mouw
Verfraaiing:Ruches, Gedrapeerde
Rug details:Rits
Volledig gevoerd:Ja
Stof:Chiffon
Afgebeelde Kleur:Zwart



Recensie: Schrijf zelf een recensie

     2020/03/03 21:14:53
    tanya
    Deze jurk omarmde mijn rondingen op de juiste plaatsen en maakte het nog steeds gemakkelijk voor mij om me te verplaatsen. Ik vond het zo leuk en was blij dat het perfect paste.

     2019/12/03 09:33:00
    Zazzo
    Ik krijg nooit complimenten als ik gekleed ben in Bridesire-jurken. Bedankt voor het maken van zulke hoogwaardige en leuke jurken om te dragen. Ik hou van de keuze aan kleuren op de jurken. Ik zal voor altijd een trouwe klant zijn bij Bridesire.

     2019/06/22 02:39:55
    Karen
    Alle jurken die ik van jou koop, maken me er elegant uit. Ik zal altijd mijn jurken van jullie kopen. Je hebt de kleuren die perfect bij mijn huidtint passen. Je hebt een buitengewone ontwerper waar ik van hou.

     2019/04/16 03:16:07
    Rebecca
    Bridesire Ik moet zeggen dat ik de jurken die je voor ons hebt gegeven heel erg op prijs stel. Ze waren erg in de mode. Het feest was veel verlicht. Heel erg bedankt.

     2018/01/23 21:38:59
    joy
    Omdat ik de leiding had over de bruiloftsorganisatie van mijn zus, bestelde ik een bruidsjurk van Bridesire; een witte satijnen aansluitende jurk. Toen het pakje kwam en we het opende, kan ik niet ontkennen dat het materiaal perfect was, geweldig onder plinten en met hertogin satijn. Kortom, Bridesire heeft een indrukwekkende klus geklaard en zal zeker weer bij hen bestellen.

     2017/12/26 15:48:35
    Malin
    Ik wil zeggen dat Bridesire een fenomenale taak heeft geleverd door me te helpen bij het kiezen van de juiste jurk voor mezelf en mijn bruidsmeisjes. We waarderen de hoge kwaliteit van de service en vriendelijkheid van de verkopers daar en het was cool om de enorme selectie bruidsjurken en bruidsmeisjesjurken te zien. De bruidsjurken van 2017 op je site zagen er fantastisch uit! Het was moeilijk om te kiezen tussen de trouwjurken in trouwjurk en de Empire V-hals satijnen kanten jurk. Uiteindelijk koos ik de sweetheart-treinstijl vanwege zijn elegante uiterlijk. Ik liet de bruidsmeisjes hun eigen jurken kiezen en de verkoper gaf hen aanwijzingen voor het kiezen van de meest flatterende voor hun figuren. Toen ik wijzigingen moest aanbrengen, deed het personeel precies wat ik wilde en was ik tevreden met de resultaten. Over het algemeen zou ik deze winkel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar de beste jurken voor speciale gelegenheden.

     2017/11/25 18:02:13
    Felicia
    We hadden geen tijd meer voor het huwelijk van mijn neef, dus we waren wanhopig op zoek naar een trouwjurk. De beste meid verwees ons naar Bridesire. Omdat er geen tijd meer was, legden we het vertrouwen in Bridesire en hoopten we op het beste. Inderdaad, de trouwjurk was van de exacte afmetingen en de stijl was zelfs aantrekkelijker dan wat we verwachtten. Heel erg bedankt Bridesire, voor het goede werk, raad ik iedereen met een bruiloft aan om ze te proberen!

Schrijf zelf een recensie voorA-Lijn Halster Vloer Lengte Korte mouw Chiffon Avondjurk:

Als u een beoordeling over dit product hebt om met andere klanten te delen, aarzel dan niet om een reactie achter te laten.

    Duidt vereiste velden aan*
    Cijfer:
    Uw naam: *
    Uw e-mailadres: *