Home page >  Bruidsjurken >  Blote Rug
Jurken blote rug zijn sexy en het meest geschikt voor zomer of strand bruiloften, omdat ze er sexy uitzien en comfortabel zijn om te dragen. Vind je jurken blote rug in Bridesire tegen onovertroffen prijzen. Vergeet niet om te profiteren van onze gratis custom size-optie om perfecte pasvorm te garanderen.
1 tot 18 (van 18 artikelen)

1  

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  

 Gaan naar 

Blote Rug jurken zijn tegelijkertijd elegant en sexy

Op haar trouwdag wil elke vrouw sensueel, vrouwelijk en gewoon de mooiste zijn. Met backless jurken is een zeer goede optie, omdat deze look frisse elegantie combineert met vrouwelijke sensualiteit als geen ander. De look aan de achterkant kan perfect worden onderstreept met verschillende halslijnen of aantrekkelijke uitsparingen.

Elegant en sexy tegelijk

Wanneer jurken er sexy uitzien, is er nauwelijks een manier om een model zonder rugleuning te omarmen. Als er bijvoorbeeld een model wordt gekozen, is de voorzijde voorzien van een hals in de nek, wat het geheel een mysterie geeft. Wie een grafische top opzet, kan ook de neklijn zeer variabel maken. Dus, bruiden die een beetje meer decollete willen laten zien, evenals degenen die niet veel willen presenteren, goed geadviseerd. Zelfs degenen die een iets grotere bh cupmaat nodig hebben, kunnen kiezen voor een backless jurk. Er zijn bijbehorende beha's die ofwel worden gelijmd of gedragen door bandeau. Misschien is het model ook zo bewerkt dat elke drager van het ondergoed, die deze dag natuurlijk niet zwart zou moeten zijn, maar eerder beige of huidskleuren, niet zichtbaar is. Geavanceerde uitsparingen aan de achterkant zijn hier de perfecte oplossing en maken bruidsjurken met een back-up een beetje meer verleidelijk en vrouwelijk.

Het kleurenspel van de jurken is gevarieerd

Zelfs als de klassieke kleur voor de bruid nog steeds wit is, zijn er ondertussen veel andere kleuren. Heel vleiend en toch traditioneel is een delicate romige toon, die anders heel goed werkt bij een licht gebruinde huid. In een werkend model zonder rugklachten moet de bruid zich ook herinneren dat haar rug goed verzorgd, puistvrij en zacht getint is. Dit benadrukt de stralende blik op deze zeer belangrijke dag om een getrouwd leven te beginnen, en zorgt ervoor dat elke vrouw op het bruiloftaltaar er fantastisch uitziet.

Flexibiliteit is ook vereist voor lengte

Toegegeven, veel vrouwen dromen van jurken, die de figuur flatteert. Natuurlijk zijn er modellen die op de werkvloer staan of zelfs met een trein. In deze vraag kan elke bruid vakkundig en volgens hun stijlideeën in scène. Ook jurken in zeemeerminstijl zijn erg populair en kunnen heel rugloos worden gedragen. Het is echter duidelijk dat dergelijke modellen geschikt zijn om een mooie rug te presenteren. Op een bruiloft zijn er ontelbare situaties waarin de bruid van achteren gezien kan worden. Daarom is het logisch dat hier wordt gezorgd dat een mogelijke veter de jurk niet te strak zit. De band mag in geen geval te strak worden aangedraaid, anders zal het in het vlees snijden, wat helemaal niet uitmaakt op de blote huid. Een losjes gelegd broodje, dat zelfs met delicate bloemen kan worden versierd, ziet er niet alleen goed uit, maar past ook perfect bij de gelegenheid.