Home page >  Ceremonie Jurken >  Galajurken >  Grote maat
Verscheidene factoren zullen bepalen welke plusmaat jurken je in de prom verschijnt. De kleur en de schaduw zullen een van de meest prominente factoren zijn die in aanmerking komen.
1 tot 24 (van 351 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Eerlijk gezegd hoeft het hebben van een paar kilo meer geen probleem te zijn, zelfs niet als het gaat om het vinden van een jurk die ons goedkeurt en die ons de look geeft die we willen dragen voor die speciale gelegenheid, zoals een ceremonie of een partij. Sterker nog, merken en hun belangrijkste ontwerpers zijn zich hier steeds meer van bewust en daarom maken ze steeds vaker modellen met grote maten die echt flatteren en stijlvol zijn. Hier gaan we het over hebben, zodat u beseft dat uw gewicht geen excuus is om het nieuwste niet te dragen.

Galajurken met een plus size kunnen trendy zijn en heel elegant zijn

Je hoeft alleen maar naar een catalogus van een gespecialiseerd modebedrijf te kijken om te beseffen dat er tegenwoordig korte en lange jurken zijn met grote maten, ontworpen voor vrouwen die misschien een paar kilo over hebben . Ze zijn zelfs speciaal ontworpen om de figuur en het hele silhouet te styliseren. We moeten tenslotte uitgaan van de basis dat het in dit soort gevallen vaker voorkomt om meer genereuze heupen en decolleté te vinden dan bij dunnere vrouwen. Ongetwijfeld moeten de meest vrouwelijke attributen en meer benadrukt worden.

Wanneer deze lange of korte jurken deze kenmerken benadrukken, voelen de vrouwen die ze dragen zich veel beter op hun gemak met hun uiterlijk en uiterlijk, wat zich vertaalt in meer zelfvertrouwen. Bovendien volgen deze kledingstukken de nieuwste trends in het universum van de meest elegante mode, zodat ze alleen als het nieuwste kunnen worden geëtiketteerd.

Welke accessoires draag je naast jurken met grote maten?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. De reden hiervoor ligt in het feit dat, letterlijk, er geen accessoires specifiek zijn aangegeven voor jurken met grote maten, zoals u kunt zien. We moeten echter wel verduidelijken dat u geen flyers, kant of iets dergelijks mag misbruiken.

Ook, omdat u waarschijnlijk wilt dat uw halslijn opvalt, vergeet dan niet een parelketting, zilveren ketting of ander soortgelijk materiaal in uw set accessoires op te nemen, omdat u op deze manier uw aandacht kunt richten op de plek die je echt wilt en een extra vleugje elegantie en exclusiviteit.

Kortom, een groot formaat betekent niet dat je niet naar een feest of een belangrijke gebeurtenis in je sociale leven kunt gaan en je zo sensueel en elegant voelt als elke andere vrouw. En het is dat er, dankzij de durf van de merken en ontwerpers, geen bezwaren meer zijn.