Home page >  Ceremonie Jurken >  Avondjurken >  Formeel
Zorg ervoor dat je een beetje discreet en formeel ziet voor een avondevenement? Dan moet je overwegen om een formele jurk te dragen.
1 tot 24 (van 335 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Draag formele jurken - bij welke gelegenheden?

Of avondjurken goedkoop zijn of liever tegen een hoge prijs, is eerder secundair voor de gegeven gelegenheid. Het belangrijkste ding dat jurk, in dit geval, de formele jurk past bij de gelegenheid en benadrukt de voordelen van de drager. Maar naar welke gebeurtenissen kan een formele jurk worden gedragen? Formele evenementen zijn bijvoorbeeld grote bruiloften of gezellige gelegenheden zoals een banket of een bal. In de meeste gevallen wijzen de uitnodigingen erop dat ze in formele kledij verschijnen. Voor de vrouwen betekent dit een formele jurk, terwijl de mannen zeker in een pak / smoking moeten verschijnen. De vrouw regelt haar jurk altijd volgens de stijl van de man, of is het met hem eens, zodat een geschikte stijl gegarandeerd is. Zelfs een opera met artiesten van topklasse heeft mogelijk een formele jurk nodig. Het moet ook worden opgemerkt dat een lange formele jurk meestal wordt gedragen op evenementen die na 18.00 uur beginnen. Voor 18 uur kan de dame ook in een korte jurk verschijnen, die tot haar knieën zou moeten zijn.

Wat is de beste manier voor een vrouw om een formele jurk te dragen?

Om gênante ongelukjes te voorkomen, moet de vrouw aandacht besteden aan de volgende details om een stralende uitstraling te garanderen. Voor avondevenementen die na 18.00 uur plaatsvinden, is een lange jurk essentieel in een formele setting. Als accessoires kan de vrouw een korte jas of een op kleur gecoate stola dragen, die kan worden aangetrokken wanneer dat nodig is. Ook met de schoenen zijn er enkele "specificaties": dus de schoenen moeten absoluut gesloten zijn en een hiel hebben, schoenen met een hakhoogte van meer dan 8 centimeter zijn niet zo populair. De schoenen worden gedragen aan de jurk met een maillot die zich aanpast aan de huidskleur van de vrouw. Patronen of donkere panty's zijn ook niet welkom. Als de jurk sieraden draagt, zou dit niet "goedkoop" moeten zijn, maar van hoge kwaliteit. Van de kleuren kan de lange jurk door alle kleurenpallets gaan, wit, rood, zwart, paars, mintgroen en nog veel meer. Hier moet de drager de kleur selecteren op basis van haar huidskleur en haarkleur, omdat sommige kleuren kunnen "bijten" met bijvoorbeeld rode haren. Ze houden echter niet van opvallende patronen zoals strepen of bloemen. De jurk moet monochroom zijn en een gemiddelde halslijn hebben. De beste keuze voor een lange jurk is de versie met de "spaghettibandjes", dwz dunne riempjes. Een strapless optie is ook mogelijk als er bijvoorbeeld een stola of een jas overheen wordt gedragen - afhankelijk van de gelegenheid kan de drager te veel huid vertonen. Het credo is hier: een eenvoudige maar elegante jurk. Make-up is het motto: less is more. Maar de vrouw kan een subtiele make-up aanbrengen en zich concentreren op de nadruk op de lippen met een klassieke rode lippenstift.