Home page >  Ceremonie Jurken >  Galajurken >  Elegant
Elegante galajurken wijzen op een verfijning die van een eigen klas is. Als gevolg hiervan kan je in de war zijn dat je geen goedkope elegante jurk krijgt om tijdens de prom te dragen.
1 tot 19 (van 19 artikelen)

1  

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  

 Gaan naar 

Waarom zijn galajurken gewoon zo populair?

Galajurken of zelfs typische japonnen zijn tijdloos, elegant en gewoon populair bij de overgrote meerderheid van vrouwen en meisjes. Met deze kleding kun je de droom realiseren om je persoonlijke sprookje voor één avond uit te laten komen en je als een prinses te voelen. Bovendien kunnen galajurken uitstekend gedragen worden door alle vrouwen: het maakt niet uit of ze heel lang en androgyn zijn, ze zijn uitgerust met een zandloperfiguur of brede heupen. Er is nauwelijks een jurk zoals de galajurk die zich vleiend aanpast aan alle vrouwen. Uitgerust met de juiste accessoires en de juiste kleur, zal elke vrouw een echte blikvanger zijn, omdat hun voordelen met de bijpassende galajurk alleen worden benadrukt. Daarnaast zijn belangrijke en vreugdevolle gebeurtenissen in het leven van een vrouw - zoals afstuderen en de daaropvolgende afstuderen - een belangrijke stap die verdient te worden gevierd. Immers, afstuderen wordt slechts één keer in je leven bereikt, de paden van studenten en docenten worden gescheiden, een groot aantal meisjes studeert of doet een stage. Zo is een galajurk in dit geval geen eenvoudige baljurk, maar de belangrijke afstudeerjurk - veel vrouwen houden deze jurk, net als de bruidsjurk, bijna hun hele leven lang, omdat het een belangrijke stap in hun leven is.

Welke stijlen en kleuren een galajurk kan hebben

Een elegante galajurk kan heel verschillende kleuren hebben: klassieke kleuren zijn wit of crèmewit, delicate pastelkleuren zoals babyblauw of roze of zelfs rood. Natuurlijk kun je ook zwarte, elegante prom dresses vinden, maar traditioneel geven de meeste vrouwen de voorkeur aan helderdere of gelukkiger kleuren voor een gelukkige gelegenheid. Opvallende patronen of prints zijn niet te vinden, zelfs in elegante jurken en zijn eerder uitzondering, omdat ze er misschien te 'overbelast' uitzien voor een ceremonie. In plaats daarvan is het waarschijnlijker dat je monochrome jurken aantrekt, afhankelijk van het model op steentjes of verschillende kralen of kanten rand. De klassieke, elegante galajurk is meestal lang, zodat de drager hier op hoge hakken bijzonder goed op kan zitten om haar benen visueel te strekken. In combinatie met hoge schoenen ziet een baljurk er nog steeds best uit en kan daarom ook door kleinere vrouwen heel goed worden gedragen. Heel veel galajurken vertrouwen op dunne spaghettibandjes, ook brede banden zijn mogelijk. Een variant van de galajurken is ook verkrijgbaar zonder bandjes en schouderbanden - hier moet de drager ervoor zorgen dat deze genoeg "vast" blijft vanwege de borstomvang en niet wegglijdt. Desalniettemin wordt zo'n mooi decolleté opgeroepen en het deel met de nek op de schouders verplaatst naar de voorgrond. Afhankelijk van het seizoen en de mode, zijn er ook prom dresses, die op de one-shoulder-variant werken. Zo is één schouder volledig zonder drager, terwijl de andere zijde een drager heeft.