Home page >  Ceremonie Jurken >  Galajurken >  Blozen
Voor Galajurken 2018 zoekt u niet verder dan Bridesire. ❤ Gegarandeerd Galajurken lang en kort 2018 voor de laagste prijzen en beste kwaliteit!
1 tot 16 (van 16 artikelen)

1  

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  

 Gaan naar 

Galajurken

Wanneer u over een belangrijke gebeurtenis in je sociale leven, of het nu een bruiloft, een cocktail of een andere viering van vergelijkbare kenmerken, rijst de eeuwige vraag: "Moet ik draag een jurk met lange of korte vakantie" Zonder twijfel, de beslissing Het kan extreem ingewikkeld worden. Daarom zullen we u een aantal goede adviezen geven om u te helpen het te nemen.

Welke galajurken passen bij mij?

Om het antwoord op deze vraag te vinden, moet je als eerste in de spiegel kijken. Dit komt vooral omdat de beslissing die je moet afhankelijk van de eigenschappen van je lichaam en je figuur te nemen want tenslotte, wat is voor u het meest te krijgen en zich prettig voelen.

In deze zin zijn jurken met galajurken lang vaak beter voor lange en dunne vrouwen, vooral als ze van een buis of van een getailleerde pasvorm zijn. Aan de andere kant kunnen galajurken kort beter het figuur begunstigen van degenen met een kortere gestalte en een uitgesproken borst en heupen. In ieder geval is er nog een andere factor waar u rekening mee moet houden, waarover we het nu gaan hebben.

Galajurken lang of kort?

Het hangt van de gelegenheid af. En is dat het evenement dat u zult bijwonen ook uw keuze moet markeren met betrekking tot de cocktailjurken die u leuk vindt. Zo kan lang u zich onderscheiden voor je elegantie en exclusiviteit in een huwelijk, maar past niet in meer informele evenementen waaraan het label niet nodig is. Ook een te korte kan te gewaagd zijn, afhankelijk van welke gelegenheden. Daarom moet je de kenmerken van het feest altijd in gedachten houden bij het kiezen.

Platte schoen of hoge hak voor mijn galajurk?

Een ander probleem dat meestal veel vrouwen het hoofd biedt. En in veel gevallen worden ze geconfronteerd met de situatie dat hoge hakken zijn meer stijlvol en betere stileren uw figuur tekeningen, maar deze zullen meer ongemakkelijk. Zonder twijfel, de beste advies dat we kunnen geven is dat, waar mogelijk, kies dan een wig die een grotere mate van comfort te bieden tijdens het evenement en op zijn beurt zal bijdragen tot een verbetering van uw benen en haal het meeste uit ik kleed.

Houd altijd in het achterhoofd dat de stelregel dat 'mooi moet zijn om te lijden' absoluut vals is. In feite zijn er echt mooie en elegante schoenen die zich perfect aanpassen aan allerlei korte en lange feestjurken. Hoewel, als je dat liever hebt, je altijd de mogelijkheid hebt om beide typen te dragen en, als je er genoeg van hebt, de anderen te nemen, hoewel het niet het meest aan te raden is.

Ik hoop dat het jammer nuttig geweest om te weten hoe om te bepalen wat voor soort cocktailjurken u beter blijven en wat voor soort schoenen moet je ze te combineren. Je ziet er stralend uit tijdens je volgende sociale evenement!

Galajurken Kort

Hoe elegant te zijn in een korte avondjurk?

De korte jurk heeft de gave om het silhouet langer te maken, wat veronderstelt dat het bedoeld is voor vrouwen van kleine of middelgrote omvang. Hoe het ook zij, de modellen zijn zo gevarieerd dat alle vrouwen het zich kunnen veroorloven een korte jurk aan te trekken. Maar bij welke gelegenheid? En hoe kort? Dit zijn allemaal vragen die antwoorden verdienen om een mislukte blik te voorkomen!

De korte jurk, voor welke gelegenheid?

Voordat je de kern van de zaak gaat begrijpen, weet dat een korte jurk die perfect wil zijn, de persoon die de kleding draagt niet wil storen. Elke vijf minuten om de uiteinden trekken stelt niet gerust, laat staan een stuk waarvan de lengte gelijk blijft aan de billen. De perfecte korte jurk geeft een glimp van de knieën en de helft van de dijen.

Tijdens een dansfeest onthult de korte cocktailjurk zowel de mooie benen als het schot van de vrouw als het een decollete is. Hoevelen zullen verbaasd zijn over het zien van een mooie vrouw met een korte jurk. Dit stuk nodigt ook uit in trendy feesten in clubs en discotheken of op privéfeesten. Zwart komt meestal op de voorgrond voor dit soort festiviteiten. Voor andere kleuren zijn ze meestal toegewijd aan evenementen zoals de bruiloft. Bruidsmeisjes gekleed in korte ceremoniële galajurken zullen brutaal zijn!

De ceremoniekleding: de accessoires om het te waarderen

Het dragen van een korte jurk is een kans om alle prachtige sieraden en accessoires naar voren te brengen. De keuze van de sieraden zal gebaseerd zijn op de halslijn van de jurk. Dus, gun de parelketting voor een bustier. Een choker ketting is een aanvulling op een jurk met een V-hals. Sommige vrouwen dragen gewoonweg de voorkeur om in het oog springende oorbellen te dragen om het deel van het gezicht te verfraaien. En voor een zichzelf respecterende jurk is de armband cruciaal zolang de jurk geen mouwen heeft. We houden van de mooie stijl, maar niets weerhoudt je ervan om een verfijnde gouden armband te dragen. Grijp de kans om een bijpassende enkelbandketting te kiezen. Een grote ring wordt toegevoegd aan de opsmuk om de hand te verbeteren!

Andere accessoires maken het uiterlijk compleet, inclusief de riem. Versierd met stenen of gewoon goud, de riem is een juweel op zich dat de bochten versterkt. Het heeft de voorkeur dat de kleur overeenkomt met die van de schoenen of de avondtas. In dit opzicht is de tas of avondtas het laatste essentiële accessoire. Het moet breed en plat zijn, het is de trend die het zo graag wil! Als de jurk is verenigd, doe dan een zak met patroon erop.

Mijn korte jurk en mijn schoenen!

Om je 's avonds op je gemak te voelen, heb je een goed paar schoenen nodig. Maar welke? Het is duidelijk dat tijdens een avond, de eer hoge hakken is, maar we moeten niet vergeten dat "avond" rijmt met "dans". Tenzij je weet hoe je met hoge hakken moet springen zoals Mariah Carey, zelfs tijdens een training, moet de hoogte van de hielen redelijk zijn.

Sandalen met hakken van 5 tot 7 cm passen perfect bij een ceremoniële jurk, kort en wijd uitlopend. Puntige pumps met naaldhakken zullen je voeten mooier maken als je een recht gesneden cocktailjurk draagt. Booties sandalen kunnen ook loyale vrienden worden op een feestje. Voor een meisjesachtige look, vinden we ze in het zwart.

Galajurken Lang

Een verzameling lange jurken

Wie droomt er niet van om een mooie lange jurk aan een speciaal evenement te hangen? Alleen om het vreselijke scenario van Bridget Jones in haar gouden avondjurk te vermijden, moet de jurk op een doordachte manier worden gekozen en worden aangepast aan de morfologie. En een vleugje perfecte make-up zou welkom zijn!

Situaties en gebeurtenissen om uw lange jurk beter te dragen

Om een geweldige entree te maken voor een feest, gala of cocktailfeest, is er niets veiliger dan een lange jurk te dragen. De trend is gesluierde stijl, maar het strakke heeft zijn charme nog niet verloren. Dus, tijdens een chique diner, verras je Monsieur met een jurk die je figuur garandeert. Draag het met hoge hakken om de zijde van de 'silhouetlengte' te versterken. Maak jezelf mooi in een galajurk tijdens de kerst en oud en nieuw. Onderscheid u van alle gasten op een bruiloft of speciale verjaardag onder een sprankelend lange jurk. Probeer natuurlijk niet de show van de bruid te stelen. Tot slot, als je deelneemt aan een schoonheidswedstrijd, vergeet dan niet dat de lange jurk die je draagt de aandacht trekt van jury's.

De ideale kleuren voor haar lange jurk

Zwart is zeker de symbolische kleur van de jurk, maar vandaag kan het in verschillende kleuren worden geweigerd om aan alle wensen te voldoen. Betoverend en verrassend sexy, de paarse jurk is onberispelijk. Hieronder gesluierd en gepresenteerd in een bustier hierboven, zal de jurk jaloers zijn. De smaragdgroene jurk is ook van voorbeeldige elegantie, vooral voor mensen met een bleke tint of voor mensen met groene ogen.

Hete kleuren zoals geel, rood of oranje nodigen ook in de vakantie uit om de jonge dames en zelfs de dames te kleden. Anders kunt u kiezen voor zachte kleuren zoals beige, pastelroze of lichtgrijs. Naast de kleuren geven glanzende of sprankelende effecten een feestelijke uitstraling aan de jurk. Voel je vrij om strass-strass-modellen te maken. De bovenkant van de jurk kan worden versierd met sieraden. Sommige modellen hebben soms veters.

De "hete" stijlen voor een lang jurk

"Hot", aie! Een nogal gecompliceerde term om hier waar te nemen. Tenzij je het durft om een transparante outfit te dragen waarvan de intieme delen alleen bedekt zijn met kant, kies op de manier van Beyonce of Jennifer Lopez tijdens MET Gala 2015, de jurk "heet", zonder vulgair te zijn. Enkele tips om u te begeleiden; als je een sterke borst hebt, waardeer het! Zet in op een lange jurk met een harthalslijn. Degenen met verlegen borsten kunnen kijken naar een gestripte rug jurk voor een sexy effect.

'Lange jurken met zeemeermin' staan ook bekend als 'heet'. Geef de voorkeur aan kantpatronen, maar probeer er een te kiezen die je buik volledig verbergt om de glamoureuze kant te behouden. Heb je koningin benen? Duik in een cocktailjurk die zich splitst van de dij en niet doorsnijdt met de billen. Eindelijk, weet dat om er sexy uit te zien in een jurk, korte jurken aan de voorkant en lang achteraan de podiums van verschillende ceremonies versieren.